Ad interim / tijdelijk personeel inhuren

E-commerce, online marketing en management

Webmedia works kan voor u ook een oplossing zijn om tijdelijk extra personeel in te zetten of voor opvang van zieken of afwezigen.

Jeroen van Krimpen, eigenaar van Webmedia works, is ook beschikbaar voor interim functies op het gebied van e-commerce, online marketing en management.

Quote Jeroen van Krimpen:

Mijn passie ligt op het vlak van online media. Het neerzetten van mooie en converterende websites en het online vermarkten ervan geeft mij veel energie. Ik vertaal graag business en marketing doelstellingen naar een gedegen online strategie.

Ik heb een ruime kennis van o.a. e-mailmarketing, social media, SEO, SEA en usability. Naast mijn marketingexpertise heb ik ook een gedegen kennis van de belangrijkste technische onderdelen van de online kanalen, zoals PHP, CSS en HTML. Maar ook met content management systemen, zoals Webmanager (GX), Joomla of Magento kan ik prima uit de voeten. Mede door deze kennis schakel ik makkelijk met techneuten in een online traject.

Naast online marketing heb ik ook ruime ervaring met offline marketing en leidinggeven. Graag werk ik samen met collega's en/of medewerkers om gezamenlijk de gestelde doelen te bereiken. Bij voorkeur met een "hands-on" mentaliteit.

Bekijk het linked-in profiel van Jeroen of neem direct contact met hem op: +31 (0)6 - 51 43 98 32.

Onze gegevens

Webmedia works
Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
+31 (0)6 - 51 43 98 32
info@webmediaworks.nl
KvK Breda 20146882

 

Wij werken o.a. voor bedrijven in:

Direct contact

 1. Uw naam(*)
  Vul alstublieft uw naam in.
 2. Uw e-mailadres(*)
  Geef a.u.b uw e-mailadres op zodat we u kunnen bereiken.
 3. Onderwerp(*)
  Geef a.u.b. het onderwerp aan.
 4. Bericht(*)
  Waarover wilt u contact hebben?