Online marketing

Online marketing is niet meer weg te denken uit de communicatiemix. Zowel consumenten als bedrijven starten hun oriëntatieproces vrijwel standaard online. Uiteraard is Google hiervoor over het algemeen het startpunt. Een positie in de top 10 kan u helpen aan veel bezoek en zo ook veel conversies. Dat maakt het extreem belangrijk dat uw website vindbaar is. Daarvoor kunt u zoekmachinemarketing inzetten. Maar online marketing is meer dan alleen zoekmachinemarketing: ook e-mailmarketing is nog altijd een belangrijk middel. Groot voordeel van online marketing is dat het als geen ander middel in staat is om inzichtelijk te maken wat het effect is van al uw investeringen.

Zoekmachinemarketing

Zoekmachinemarketing laat zich onderverdelen in:

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Bij zoekmachineoptimalisatie of SEO (seach engine optimalisation) wordt geprobeerd om een website in de zoekmachines zo hoog mogelijk organisch te laten "ranken". Met organisch worden de gratis resultaten bedoeld. Dit wordt bereikt door de website qua inhoud (content) en techniek te optimaliseren voor Google. Webmedia works kan u hier bij helpen. Wij analyseren uw site, adviseren u over aanpassingen, en voeren dit desgewenst ook voor u uit. Lees ook onze pagina over zoekmachineoptimalisatie of meld u direct aan voor de SEO Quickscan!

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachineoptimalisatie is een lange termijnstrategie. Wanneer het (nog) niet lukt om organisch hoog te scoren in Google, dan is adverteren in Google een goed alternatief. Dit is mogelijk met Google Adwords. U betaalt dan alleen voor bezoekers die daadwerkelijk hebben geklikt op uw advertentie. Ook hierbij kan Webmedia works u helpen. U hoeft zo niet al deze dure kennis in huis te halen, maar laat dit kostenefficiënt door Webmedia works doen. Lees snel verder op de pagina over adverteren in Google.

E-mailmarketing

Door alle aandacht voor social media wordt er nog al eens aan voorbij gegaan, maar E-mailmarketing is nog altijd het best converterende online marketingmiddel. Ideaal voor het trekken van bezoekers naar uw site, het laten doen van aankopen of generen van leads. Wij kunnen uw e-mailmarketingcampagnes voor u uitvoeren, zonder dat u dure software hoeft aan te schaffen. U wilt weten hoe? Lees onze pagina over e-mailmarketing of neem direct contact met ons op!

Social media

Social media is het jongste online marketingmiddel. Social media is enorm in ontwikkeling, Facebook is alweer enige tijd een vaste waarde, Hyves is volledig uit de markt gedrukt en partijen als Instagram of Pinterest groeien snel. En dan is daar ook nog Google+. U zoekt ook richting op dit snel ontwikkelende social medialandschap? Neem dan snel contact met ons op!

Tags: online marketing

Onze gegevens

Webmedia works
Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
+31 (0)6 - 51 43 98 32
info@webmediaworks.nl
KvK Breda 20146882

 

Wij werken o.a. voor bedrijven in:

Direct contact

 1. Uw naam(*)
  Vul alstublieft uw naam in.
 2. Uw e-mailadres(*)
  Geef a.u.b uw e-mailadres op zodat we u kunnen bereiken.
 3. Onderwerp(*)
  Geef a.u.b. het onderwerp aan.
 4. Bericht(*)
  Waarover wilt u contact hebben?