Webdesign

Als u een nieuwe website of webshop wilt laten maken bent u bij Webmedia works aan het goede adres. Wij bouwen en ontwerpen websites en webwinkels met maar een doel: zorgen dat u (nog meer) online succes krijgt. Wij staan klaar voor alle bedrijven, MKB en ZZP'ers.

Wanneer wij voor u het webdesign uitvoeren, krijgt sowieso altijd standaard de volgende voordelen:

 • zoekmachinevriendelijk
 • geoptimaliseerd voor desktops, tablets èn smartphones
 • modern ontwerp
 • aansluitend bij uw huisstijl
 • zelf, indien gewenst, de site onderhouden met een content management systeem

Bij een nieuw ontwerp houden we uiteraard rekening met uw wensen. Heeft u een bepaalde huisstijl, wensen t.a.v. de vormgeving? Welke uitstraling wilt u voor uw website? We nemen het mee!

Maar wij zullen u ook adviseren: wat werkt goed? Zijn de teksten goed? Hoe kunt u uw bezoekers laten coverteren? Dus dat doen wat belangrijk is voor u: zoals het genereren van leads of het vergroten van uw verkopen.

We gaan graag uitgebreid met u om de tafel om ook voor u iets te creëren wat helemaal aansluit bij uw wensen.

Naast het ontwerp, moet een website uiteraard ook goed gebouwd worden. Rekening houdend met de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet, apparaten, programmacode en zoekmachines. Tevens kunnen wij er een content management systeem (CMS) onder hangen, zodat u zelf de website kunt onderhouden. Heeft u al een ontwerp voor de site dan kunt u deze ook door ons laten bouwen. Op die manier heeft u de (persoonlijke) vormgeving, in een professioneel harnas. Indien u het ontwerp door een reclamebureau laat maken, geldt hetzelfde. Ook in dat geval kunnen wij de bouw van de website voor u verzorgen.

Bovenaan deze pagina ziet u een aantal webdesign-projecten welke wij gerealiseerd hebben voor onze klanten.

Onze werkwijze zorgt ervoor dat ú krijgt wat u wenst en wat goed aansluit bij uw bedrijf, huisstijl en visie. Lees hier meer over onze werkwijze.

Uw nieuwe site zal volledig aansluiten bij de huidige eisen van de tijd en dus ook perfect werken op mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets.

Indien u reeds een website heeft en het onderhoud wilt uitbesteden, dan kunnen wij dat ook voor u doen. Lees hier meer over ons voordelige tarief voor onderhoud van websites.

Lees hier meer over:

 

 

Onze gegevens

Webmedia works
Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
+31 (0)6 - 51 43 98 32
info@webmediaworks.nl
KvK Breda 20146882

 

Wij werken o.a. voor bedrijven in:

Direct contact

 1. Uw naam(*)
  Vul alstublieft uw naam in.
 2. Uw e-mailadres(*)
  Geef a.u.b uw e-mailadres op zodat we u kunnen bereiken.
 3. Onderwerp(*)
  Geef a.u.b. het onderwerp aan.
 4. Bericht(*)
  Waarover wilt u contact hebben?