Webdesign Breda, al vanaf slechts € 999,-!

Als u een nieuwe website wilt laten maken bent u bij Webmedia works aan het goede adres. Webmedia works is gevestigd in Etten-Leur, net naast Breda.

Wij bieden onze klanten graag transparantie. Zo kunt u bij ons kiezen voor twee webdesign pakketten voor een vaste prijs. Nu extra scherp geprijsd! En geen verrassingen! U krijgt sowieso altijd de volgende voordelen:

 • zoekmachinevriendelijk
 • geoptimaliseerd voor desktops, tablets èn smartphones
 • modern ontwerp
 • aansluitend bij uw huisstijl
 • zelf, indien gewenst, de site onderhouden met een content management systeem

Bij een nieuw ontwerp houden we uiteraard rekening met uw wensen. Heeft u een bepaalde huisstijl, wensen t.a.v. de vormgeving? Welke uitstraling wilt u voor uw website? We nemen het mee!

Onze webdesign pakketten blijken in de praktijk geschikt voor vrijwel iedereen. Denkt u dat onze pakketten u niet voldoende mogelijkheden bieden of heeft u specifieke wensen? Dan kunt u ook kiezen voor een volledig maatwerk-traject. Dan gaan we uitgebreid met u om de tafel om ook voor u iets te creëren wat helemaal aansluit bij uw wensen.

Bovenaan deze pagina ziet u een aantal webdesign-projecten welke wij gerealiseerd hebben voor onze klanten, waarvan verschillende in de regio Breda. 

Bekijk nu direct onze voordelige webdesign-pakketten!

Online marketing

U wilt niet alleen een website, maar ook bezoekers! Met onze online marketing pakketten kunnen we u hieraan helpen. Of vraag gelijk een GRATIS zoekmachine positie rapport aan om inzicht te krijgen in uw positie in de zoekmachines. Geheel gratis en vrijblijvend!

Tags: ontwikkeling websites bouwen websites

Onze gegevens

Webmedia works
Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
+31 (0)6 - 51 43 98 32
info@webmediaworks.nl
KvK Breda 20146882

 

Wij werken o.a. voor bedrijven in:

Direct contact

 1. Uw naam(*)
  Vul alstublieft uw naam in.
 2. Uw e-mailadres(*)
  Geef a.u.b uw e-mailadres op zodat we u kunnen bereiken.
 3. Onderwerp(*)
  Geef a.u.b. het onderwerp aan.
 4. Bericht(*)
  Waarover wilt u contact hebben?