Webdesign Breda: Webmedia works!

Volledig geoptimaliseerd voor desktops, tablets, smartphones en zoekmachines.

Webmedia works is gevestigd in Etten-Leur, net naast Breda. Wij kunnen voor u een complete website ontwerpen en ontwikkelen inclusief content management systeem (CMS). Met dit CMS kunt u zelf eenvoudig de website onderhouden.

Nieuwste technologie en ontwikkelingen

Wij werken volgens de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Zo kunt u ervan uitgaan dat uw website goed leesbaar is op zowel desktops, tablets als smartphones. Middels zogenaamd "responsive webdesign" past uw website zich automatisch aan aan het apparaat waarop uw websitebezoeker uw site bezoekt. Zo hoeft u niet meer in te zoomen op een smartphone om de teskt leesbaar te krijgen. Gezien de enorme stijging van het gebruik van smartphones is dat enorm belangrijk.

Zoekmachinevriendelijk

Wie kent er nog iemand die niet via Google zoekt naar producten en diensten? Niemand toch? In Nederland begint 93% van de zoekopdrachten in Google. Het is dus belangrijk dat uw website volledig geoptimaliseerd is voor Google. Hier zorgen wij uiteraard voor, zodat u meer bezoekers krijgt. Want hoe u het ook wendt of keert, het uiteindelijke doel is niet het hebben van een website, maar het krijgen van bezoekers die u iets opleveren: zoals offerte-aanvragen, reserveringen, inschrijvingen, informatie-aanvragen of bestellingen.

Wij kunnen alle bedrijven van dienst zijn, groot en klein, ZZP of MKB. Neem contact met ons op om te kijken hoe we u kunnen helpen uw online succes te vergroten met een (nieuwe) website.  Bel ons of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan middels het offerteformulier. Indien wij aanvullende vragen hebben, nemen wij uiteraard contact met u op.

Voordelen van door Webmedia works gemaakte websites:

 • ontwerp in uw huisstijl
 • geoptimaliseerd voor alle apparaten
 • geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • makkelijk bruikbaar en algemeen ondersteund CMS

Ja, stuur mij een offerte!

 

Onze gegevens

Webmedia works
Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
+31 (0)6 - 51 43 98 32
info@webmediaworks.nl
KvK Breda 20146882

 

Wij werken o.a. voor bedrijven in:

Direct contact

 1. Uw naam(*)
  Vul alstublieft uw naam in.
 2. Uw e-mailadres(*)
  Geef a.u.b uw e-mailadres op zodat we u kunnen bereiken.
 3. Onderwerp(*)
  Geef a.u.b. het onderwerp aan.
 4. Bericht(*)
  Waarover wilt u contact hebben?